Have indretning

Jeg vågnede her i formiddags til et dejligt solskin, og efter at have fået kaffen kørte jeg i haven og fortsatte med min have indretning. Jeg fik lagt alle fliserne til den ene lille terasse. Terassen er nok for lille nu, men jeg har ikke flere af den type fliser, så min plan er på et tidspunkt at købe nogle jeg kan lægge uden om de nuværende fliser, som en slags kant.

Derudover fik jeg anlagt 2 bede mere, det ene med noget bed afgrænsnings plastikbånd jeg købte i Rema. Jeg ved ikke lige hvor vild jeg er med det, men jeg har ikke mere træ, og jeg ønskede at afprøve noget andet. Som sådan virker det efter hensigten, den markerer et bed, og når jeg først har sået græs på stierne, og sommerblomster i selve bedet, kan jeg altid fjerne den afgrænsning. Jeg føler også det vil virke lidt for bastant hvis jeg der satte yderligere en afgrænsing med træ.

Derudover flyttede jeg flere lupiner til mit lupin bed ved indgangen i toppen af haven, jeg tror de kommer til at stå rigtig godt der, alle der passerer vil bemærke dem.

Ved halv 4 tiden begyndte det at blive overskyet og jeg besluttede at tage hjem.

Skal nævnes at jeg torsdag satte 8 potter med ærter til forspiring, 2 en halv uge senere end de første, med den plan at de kommer forskudt og ikke alle sammen på samme tid.

Angående de 2 cypres ved indgangen har jeg en plan. Jeg vil så nogle ærteblomster, som er en klatreplante med blomster, rundt om dem, og lade dem klatre op. Jeg tænker det vil se meget underholdende ud.
I stierne mellem bedene her vil jeg så græs.
6 lupiner, der stod i forvejen en i hækken, den største på billedet. Jeg har stadig nogle rundt omkring ihaven som jeg nok også flytter derhen. Jeg synes lupiner er flottest når de står mange sammen.