Hjemmeside tekster

Tekster på en hjemmeside er lige så vigtig som designet. Som besøgende på en hjemmeside er der ikke noget så irriterende som at sidde og mangle noget information som man ønsker at vide om produktet/servicen hjemmesiden omhandler, og vide at den eneste måde man kan få den info er ved at ringe.

At udforme gode tekster til en hjemmeside er en kunst. De skal være overskuelige, helst ikke for lange, gerne koblet sammen med kortere sammendrag og links til mere uddybende sider/tekst.

Når jeg laver en hjemmeside for dig sætter jeg mig selv i den besøgendes sted. Jeg spørger mig selv om – Hvad mangler jeg af info? Hvad kunne jeg godt tænke mig at vide. Som udgangspunkt kan du godt starte med selv at formulere nogle tekster du ønsker på din side, og hvor jeg så kommer med feedback og foreslår tilpasninger, men, hvis du slet ikke er den skrivende type kan jeg hjælpe med alle tekster.

Derudover er tekster relateret til søge maskine optimering. En god tekst på en side tiltrækker kunder/besøgende ved unikke ordstillinger, som ofte gentages hvilket betyder at google indekserer de ord og skulle du være heldig nogen søger på de ord stillinger vil din side poppe frem som en af de første i googles søge resultater.

Har du en lille virksomhed, enkeltmandsvirksomhed eller med få ansatte, er det også super godt at give den besøgende et indtryk af hvem du er som person. En frisør er ikke bare en frisør, en frisør er en man snakker med og som man helst skal kunne li.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *